Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő

Gyógyfürdő

A gyógyfürdő szárnyban elsősorban a pihenésé a főszerep, itt találhatóak a gyógyvizes medencék és az élménymedencék. A családi szárnytól elkülönül, így itt zavartalanul élvezhető a lazító, melegvizes, relaxáló fürdőzés.

A kiváló minőségű sárvári gyógyvíz gyógyírt jelent a fájó izületekre, reumatikus panaszokra. Az élménymedence vízbuzgárja, a vállmasszírozója, sodrófolyosója tökéletes kikapcsolódást kínál.

A gyógyfürdő szárny medencéi:

♦ külső élménymedence (32-33 °C)

♦ belső élménymedence (32-34 °C)

♦ belső gyógyvizes élménymedence (34-36 °C)

♦ belső gyógyvizes medence (36-38 °C)

♦ külső gyógyvizes medence (36 °C)

A belső gyógyvizes medence vízét a legmodernebb víztisztítási technológiával, ultraszűrők segítségével tisztítják. Ez lehetővé teszi, hogy a fürdővendégek ebben a medencében a kiváló gyógyvízet bármiféle vegyszer hozzáadása nélkül, eredeti formájában tapasztalhassák meg.

Családi élményfürdő

Családi élményfürdő

Egy hely, ahol a család apraja-nagyja jól érzi magát! A családi élményfürdőt tágas folyosó köti össze a gyógyfürdő szárnnyal. Itt már a legkisebbek is zavartalanul élvezhetik a pancsolás örömeit az év minden napján!

Itt mindenki kedvére válogathat a különböző méretű és meredekségű csúszdák, családi és gyermekmedencék közül. A legidillibb dél-tengeri hangulatot idéző 5000 m2-es épület csupa kaland:

hullámmedence, játékokkal teli bébimedence babacsúszdával, közvetlen mellette egy óriás jacuzzi, innen a szülők szemmel tarthatják a gyerekmedencéket, csúszdákkal, viziágyukkal, spriccelpőkapuval tarkított gyermekmedence, széles családi csúszda - a közös élményért, zöld csőcsúszda nem csak gyerekeknek, stb.

Az új családbarát épületszárny mellett a fürdő új ultraszűrős víztisztító berendezést is kapott. A környezet- és egészségtudatosság jegyében klórmentes technológiával kezelik a medencék vizeit. Az eredmény baktérium- és vegyszermentes kristálytiszta víz, ami nem irritálja az érzékeny bőrűeket.

A babamedence mellett pelenkázó helyiség, baba-mama szoba, baba-melegedő valamint egy mikróval és bébiétel melegítővel felszerelt babakonyha teszik komfortosabbá a hétköznapi ügyek intézését. 

Szabadtéri fürdő

Szabadtéri fürdő

Május elejétől szeptember végéig élvezhetik vendégeink a kellemes hőfokú szabadtéri medencékben a lubickolást! 
Óriáscsúszdák, különböző sportlehetőségek, játékok és animációs programok megannyi szórakozást kínálnak minden korosztály számára. 
Élmény és kaland minden mennyiségben:

♦ strandmedence

♦ fejesugró öböl

♦ 4 pályás versenycsúszda

♦ hullámmedence

♦ 7 óriáscsúszda, melyek között egészen extremek is vannak

♦ gyermek kalandmedence kalózhajóval és vízi várral

♦ gyermek élménymedence

♦ bébi pancsoló

♦ játszóterek

♦ retro gyógyvizes medence

♦ sportpályák - strandfoci, strandröplabda, petanque

Szauna-világ

Szauna-világ

Itt a szaunázás szerelmesei kedvükre válogathatnak a kínálatból. Finn szaunák, soft szaunák, gőzfürdők, aromakabinok, Kneipp medence, élmény-zuhanyok és óriásjacuzzik gondoskodnak a testi-lelki felfrissülésről.

Ez a világ egy gyöngyszem a fürdőn belül, egy kis sziget, ahol a külvilág egy csapásra megszűnik. Azoknak is bátran ajánljuk, akik nem szeretik a túl forró szaunákat, hiszen itt a hagyományos finn szaunákon kívül bőven válogathatunk az egyéb kínálatból is.

Ősztől tavaszig megtapasztalhatják a különleges szauna felöntések élményét is, melyet szakképzett szauna mesterek vezetnek. Sárvári sós, mézes, gyümölcsös, jeges, joghurtos, csokoládés, meditációs felöntésben lehet része. A sor korántsem teljes, szauna mesterek fantáziája határtalan. 

Miért a Korona Panziót válassza?

Gyógyfürdőtől 50 méterre

Svédasztalos reggeli az árban

Ingyenes, zárt parkoló az udvaron

Ingyenes WIFI a panzió egész területén

Kérdése van? Megválaszoljuk!

Nem találja amit keresett?

Nem kapott minden kérdésére választ?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Korona csomagok

Bízza ránk pihenésének a megszervezését!

Csomagban olcsóbban!

Válasszon csomagjaink közül!